Preparació
- Peleu les albergínies i talleu-les a tires fines. Deixeu-les en un bol amb una mica de sal perquè suïn lleugerament i perdin l’amargor. Peleu les pastanagues i feu-ne espaguetis. Feu també espaguetis amb els carbassons. Piqueu les cebes i el porro.
- Sofregiu la ceba durant 20 min. Afegiu-hi el porro i deixeu que es faci a poc a poc. Separeu una quarta part i reserveu-ho. Afegiu les verdures i coeu-les lentament, han de coure’s i anar-se assecant. Reserveu-ho. Salteu els bolets nets i tallats fins que quedin ben cuits. Reserveu-ho. Salteu la carbassa tallada a daus i reserveu-ho. Barregeu totes les verdures i bolets. Farciu amb la barreja una fulla de brisa i emboliqueu-ho com si fos un caneló. Coeu-ho al forn durant 20 min a 180 ºC.
- Mentrestant, prepareu la salsa. Simplement, tritureu la polpa dels pebrots amb la ceba, el porro que havíeu reservat i la nata líquida.
- Serviu una base de salsa de pebrots i a sobre poseu el caneló de brisa amb una mica de porro tallat a la juliana saltat per sobre.