Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els tomàquets, traieu-ne les llavors, talleu-ne la polpa a quarts i confiteu-los durant 2 minuts en oli d’oliva. Talleu els tirabecs a la juliana i salteu-los breument; peleu els escamarlans i marqueu-los a la paella durant mig minut. Mentre prepareu aquests ingredients, deixeu reposar els fulls de paper d’arròs en aigua tèbia durant 3 o 4 minuts.
  2. Amb molt de compte, estireu els fulls hidratats sobre una taula de treball, talleu-ne quadrats de 8x8 cm i feu canelons omplint els fulls amb tirabecs, tomàquet confitat, escamarlans i 50 g d’olives d’Aragó. Escalfeu el caneló al vapor perquè la pasta quedi completament transparent.
  3. Tritureu les olives restants (si voleu, amb una cullerada d’oli) per fer una olivada d’acompanyament del caneló.
  4. Acabeu el plat amb una emulsió d’au, que haureu obtingut després de batre amb el túrmix el brou d’au amb la lecitina i una bona cullerada d’oli d’oliva.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: