Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. La preparació de les verdures pot ser igual que la que faríeu per a una ensalada russa, i si us agrada també podeu posar-hi tonyina i ou dur. Netegeu les verdures i talleu-les a trossos petits. Bulliu-les amb aigua i sal, i escorreu-les bé.
  2. Feu bullir els canelons amb aigua, una fulla de llorer i sal, i, opcionalment, una pastilla de brou. Passeu-los per aigua freda i poseu-los a sobre d’un drap de cuina.
  3. Enrotlleu els canelons (amb la verdura) posant-los en una plàtera d’anar al forn.
  4. Feu una beixamel amb els ingredients que s’especifiquen a dalt. Si us agrada podeu ratllar-hi un tomàquet
  5. Aboqueu la beixamel per damunt dels canelons. Poseu-hi el formatge ratllat i una mica de mantega per sobre (així el gratinat quedarà millor). Poseu-los al forn uns minuts fins que quedin rossos.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: