Preparació
- Per als canelons: en un robot de cuina, tritureu els espinacs amb l’all, amb cura perquè no treguin aigua.
- Afegiu-hi l’alvocat i continueu triturant-ho amb cura, fins a aconseguir una massa. Salpebreu-la i reserveu-la a la nevera.
- Per a l’acompanyament: remulleu els tomàquets secs amb aigua tèbia 2 h. Traieu el pinyol de les olives i talleu-les petites.
- Escorreu els tomàquets, talleu-los a làmines i marineu-los amb l’oli d’oliva i l’alfàbrega seca.
- En el moment de servir-ho, afegiu-hi les olives negres.
- Per a la ceba caramel·litzada: peleu la ceba i talleu-la a làmines fines. En un recipient, poseu la ceba, l’oli d’oliva, la salsa de soja i l’atzavara. Marineu-ho com més dies millor, perquè agafin gust. Reserveu-ho a la nevera.
MUNTATGE
- Amb un aparell manual de fer sushi (Perfect Roll de Leifheit), construïu els canelons i aneu-los col·locant als plats.
- Al costat, poseu-hi els tomàquets, la ceba i les olives. Opcionalment, afegiu-hi per sobre una mica de beixamel vegana.