Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els bolets a trossets petits i salteu-los a la paella amb oli, amb all, julivert i un polsim de sal i pebre negre acabat de moldre. Emboliqueu els bolets dins dels filets de bacallà com si fossin canelons i col·loqueu-los en una plàtera que pugui anar al forn.
  2. Prepareu una beixamel posant a bullir la llet en un cassó, i en un altre feu-hi fondre la meitat de la mantega. Quan estigui fosa, afegiu-hi la farina i deixeu-ho coure un parell de minuts. Aboqueu-hi la llet calenta i remeneu-ho. Ha de coure encara un minut més. Comproveu-ne el punt de sal.
  3. Poseu la beixamel al damunt del bacallà, escampeu-hi formatge ratllat i una mica de mantega. Poseu-ho a gratinar al forn i, quan ja estigui ben gratinat, serviu-ho. Quan hàgiu muntat els canelons, podeu passar-los per farina blanca i ou batut abans de posar-los a la plàtera per gratinar-los.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: