Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó barregeu l’aigua i la mel. Incorporeu-hi l’agar-agar i remeneu-ho bé per tal que no faci grumolls.
  2. Poseu el cassó al foc i porteu-ho a ebullició. Deixeu-ho bullir durant 1 min. Seguidament, aboqueu-ho sobre una plàtera de forma que quedi una làmina ben fina. Deixeu-ho quallar un parell d’hores.
  3. Talleu la gelatina en rectangles de la mida del caneló que volem fer. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, farciu cada caneló amb el mató.
  4. Amb compte, emboliqueu els canelons i col·loqueu-los al plat. Decoreu-los amb uns grans de magrana i uns fils de mel.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: