Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la beixamel: foneu la mantega en una paella i afegiu-hi la farina. Remeneu-ho fins que es cogui una mica i poseu-hi la llet, sense deixar-ho de remenar. Quan tingueu una pasta homogènia, afegiu-hi el Tou dels Til·lers, salpebreu-ho i poseu-hi la nou moscada.
  2. Bulliu les plaques de canelons i reserveu-les.
  3. Piqueu l’escalunya i daureu-la. Talleu el peix a daus i afegiu-lo. Feu el mateix amb els musclos i els llagostins, bullits.
  4. Poseu unes cullerades de beixamel i deixeu-ho 2 min més.
  5. Poseu la beixamel al fons d’una safata, poseu-hi els canelons, cobriu-los amb beixamel i formatge ratllat, i gratineu-los al forn, 5 min.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: