Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la beixamel de tòfona: bulliu la llet amb la nata. A part, en una paella antiadherent, poseu la mantega i, un cop fosa, afegiu-hi la farina. Després, afegiu-hi la ceba escalivada, picada fina. Incorporeu-ho a la llet i a la nata. Afegiu-hi la pols de nou moscada, rectifiqueu-ho de sal i de pebre blanc, i tritureu-ho. Deixeu que bulli tot, per fer pujar les aromes, i al final ratlleu-hi una mica de tòfona.
  2. Salteu els ceps en oli, rectifiqueu de sal i pebre i reserveu-ho.
  3. Marqueu a la paella lleugerament el rap, tallat a tires petites.
  4. Bulliu la pasta wonton.
  5. Munteu els canelons amb el farcit de rap i els ceps, amorosit amb una mica de beixamel de tòfona. Amb un batedor de varetes doneu volum a la beixamel. Retireu-ne la part escumosa per napar els canelons.
  6. Muntatge: poseu el caneló, i, a sobre, la salsa escumosa de tòfona, una làmina de tòfona, un encenall de formatge parmesà, unes fulletes d’alfàbrega i un cordó d’oli d’oliva.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: