Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les sípies tallant-ne les vores del cos perquè quedin de forma quadrada. Emboliqueu-les amb paper de film i poseu-les a congelar amb un pes al damunt perquè quedin completament planes. 
  2. Netegeu els bolets i piqueu-los ben petits, saltant-los amb una mica d’oli, all i julivert. Traieu-ho del foc, afegiu-hi els llagostins pelats i trinxats, però no tant com els bolets, i feu-hi unes voltes per la paella perquè es coguin molt lleugerament. 
  3. Per a la vinagreta de llagostins: barregeu tots els ingredients i poseu-los a coure a foc suau, fins a 70 ºC. Coleu-ho. 
  4. Talleu la sípia en una màquina de tallar embotits molt fina i aneu-la posant estesa en una safata. 
  5. Farciu els canelons amb la massa de bolets i llagostins. Salpebreu-los. Passeu-los per una paella. 
  6. Munteu el plat i afegiu-hi la vinagreta pel damunt. Per a cada ració poseu 8 o 9 canelons. Opcionalment, acabeu els plats amb cordons d’oli de tinta de sípia, d’oli de julivert i d’oli de pebre vermell dolç.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: