Preparació
- Per al farciment: en una cassola, amb oli i una cullerada de greix, rostiu els daus de senglar, salpebrats. Afegiu-hi la ceba, la pastanaga, l'albergínia i el tomàquet i, a foc lent, feu-ho coure 30 min.
- Incorporeu-hi el xerès, el llorer i el ginebró, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho estofar 1 h 30 min.
- Coleu el suc i reduïu-lo (retireu-ne el llorer i els ginebrons). Procureu retirar-ne tot el greix.
- Piqueu la carn i els vegetals per farcir els canelons; salpebreu-ho.
- Per als vegetals: netegeu les fulles de bleda i rebaixeu-ne una mica la tija.
- Talleu els bolets a làmines fines.
- Talleu la pastanaga i el carbassó a fils, amb una màquina espiralitzadora.
- Prepareu vuit làmines de paper de forn de 15 x 15 cm, pinteu-les amb oli i poseu-hi, de manera intercalada, els fils de carbassó i pastanaga, i, a sobre, talls de bleda i làmines d'eringui, de manera que es distingeixi la diferència de colors, per formar un rectangle d'uns 15 x 12 cm, com si fossin plaques per a canelons.
- Ompliu cada placa amb el farciment i enrotlleu-la sobre si mateixa amb l’ajuda del paper, per formar el caneló.
- Entreu els tubs de paper amb el caneló vegetal i càrnic al forn a 190 ºC, 5 min. Retireu el paper de cada caneló i serviu-los sobre una salsa ben calenta.