Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per a la massa:

  1. En el got de la Thermomix, poseu la farina, el sucre, el llard, el marsala i la sal i mescleu-ho 30 s/vel 6. Retireu la massa del got i feu-ne 20 boles d'uns 15 g.
  2. Amb el corró, esteneu cada bola fins a obtenir un disc d'uns 10 cm. Emboliqueu cada disc de massa en tubs d'acer o canya, de manera que quedi sobreposada, i enganxeu la massa humitejant-la amb una mica d'aigua.
  3. Escalfeu l'oli en una paella fonda, a foc mitjà, i aneu fregint-hi els 'cannoli' per tandes. Traieu-los del motlle i poseu-los sobre paper absorbent.
  4. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  5. Netegeu i traieu el got.

Per al farcit:

  1. En el got, poseu el sucre i polvoritzeu-lo 30 s/vel 10. Amb una espàtula, baixeu el sucre cap al fons del got.
  2. Retireu del got 2-3 cullerades del sucre de llustre.
  3. Afegiu al got la pela de taronja i polvoritzeu-ho 30 s/vel 10.
  4. Incorporeu-hi la ricotta i les llavors de xocolata, mescleu-ho amb l'espàtula i retireu-ho del got.
  5. Farciu els 'cannoli' i empolseu-los amb el sucre de llustre. Reserveu-ho a la nevera fins a 30 min abans de servir-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: