Preparació
Per a la massa:
- En el got de la Thermomix, poseu la farina, el sucre, el llard, el marsala i la sal i mescleu-ho 30 s/vel 6. Retireu la massa del got i feu-ne 20 boles d'uns 15 g.
- Amb el corró, esteneu cada bola fins a obtenir un disc d'uns 10 cm. Emboliqueu cada disc de massa en tubs d'acer o canya, de manera que quedi sobreposada, i enganxeu la massa humitejant-la amb una mica d'aigua.
- Escalfeu l'oli en una paella fonda, a foc mitjà, i aneu fregint-hi els 'cannoli' per tandes. Traieu-los del motlle i poseu-los sobre paper absorbent.
- Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
- Netegeu i traieu el got.
Per al farcit:
- En el got, poseu el sucre i polvoritzeu-lo 30 s/vel 10. Amb una espàtula, baixeu el sucre cap al fons del got.
- Retireu del got 2-3 cullerades del sucre de llustre.
- Afegiu al got la pela de taronja i polvoritzeu-ho 30 s/vel 10.
- Incorporeu-hi la ricotta i les llavors de xocolata, mescleu-ho amb l'espàtula i retireu-ho del got.
- Farciu els 'cannoli' i empolseu-los amb el sucre de llustre. Reserveu-ho a la nevera fins a 30 min abans de servir-ho.