Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla al foc poseu l'oli d'oliva verge extra. Un cop calent, sofregiu-hi les pastanagues i l'api, prèviament tallat en juliana. Després, aboqueu l'aigua mineral i bulliu-ho. Un cop bullit, reduïu-ho fins a la meitat, salpebreu-ho i tritureu-ho. Coleu amb un colador fi i reserveu-ho.
  2. En un cassó petit, poseu la nata i bulliu-la. Afegiu-hi el bacallà fumat i tritureu-ho. Coleu-ho i afegiu la lecitina de soja. 
Muntatge:
  1. En un got de caputxino, preferentment de vidre, aboqueu la crema de pastanaga i api. A sobre, poseu-hi una cullerada de garota fresca i acabeu-ho amb l'aire de bacallà fumat prèviament emulsionat amb el braç triturador.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: