Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  2. Obriu les carbasses per la meitat i traieu-los els fils i les llavors.
  3. Pinteu les carbasses amb una mica d’oli d’oliva i les coeu al forn durant 30-40 minuts (o fins que estiguin tendres).
  4. Mentrestant, poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 12 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  5. Lamineu els bolets i els salteu amb una mica d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
  6. En una paella poseu un bon raig d’oli d’oliva i coeu la carn durant 10 minuts.
  7. Afegiu-hi un rajolí de vi per cuinar, les panses i els pinyons, i deixeu-ho coure fins que la carn estigui ben cuita. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
  8. Afegiu l’arròs i els bolets a la paella de la carn i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  9. Buideu una mica la carbassa i farciu-la amb la barreja de l’arròs.
  10. Decoreu-ho amb uns grans de magrana i una mica de julivert picat i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: