Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la carbassa i traieu-ne les granes. Talleu-la a daus molt petits.
  2. Feu el mateix amb la resta de verdures. Peleu la ceba, traieu l’arrel i la primera pell del porro, peleu les pastanagues. Talleu-ho tot ben menut.
  3. Poseu una olla al foc amb tots els vegetals i l’aigua freda. Feu que arrenqui el bull i deixeu-ho coure 5 min.
  4. Mentrestant, renteu molt bé la quinoa amb aigua freda perquè es llevi la saponina. Escorreu-la i aboqueu-la a la carbassa. Saleu-ho i deixeu-ho coure uns 12 min.
  5. Separeu les fulles de celiandre i el julivert del tronc i talleu-ho ben menut.
  6. En un morter tritureu bé les llavors de sèsam torrat.
  7. Quan la carbassa i la quinoa siguin cuites, apagueu el foc, tireu-hi força julivert i celiandre i les llavors de sèsam torrat. Serviu-ho ben calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: