Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els carbassons al llarg de manera que us surtin unes llesques ni massa primes ni massa gruixudes i que hi pugueu posar a sobre els altres ingredients. 
  2. Una vegada esteses les llesques de carbassó, poseu a sobre de cadascuna un tall de cansalada i un llagostí, que haureu pelat abans. Enrotlleu-ho tot plegat, i fixeu-ho amb un escuradents. 
  3. Seguidament, i quan els tingueu tots preparats, passeu-los pels ous batuts i el pa torrat, i fregiu-ho en una paella amb oli ben calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: