Preparació
Preparació
- Talleu els carbassons en tres parts, poseu-los en un recipient apte per a microones, tapeu-los i coeu-los 2 min al microones. Amb cura de no cremar-vos, traieu-los i deixeu-los que es refredin una mica. No han de quedar excessivament cuits, sinó grenyals.
- Buideu-los amb l’ajut d’un estri específic per fer boletes de verdures o amb una cullereta i un ganivet petit. Si no tenu clar com fer-ho, és millor que demaneu ajuda. Quan hagueu acabat, deixeu els carbassons de cap per avall perquè perdin l’aigua.
- Talleu la part blanca del porro i poseu-lo en una paella, amb un raig d’oli. Coeu-lo a foc lent, uns 3 min. Com sempre que feu servir el foc, necessitareu que us ajudi un adult.
- Afegiu-hi la polpa que heu buidat del carbassó i el salmó, talladet menut. Salpebreu-ho i apagueu el foc.
- Afegiu-hi la mozzarella tallada i remeneu una mica tot el conjunt.
- Farciu els carbassons, amb compte de no cremar-vos, amb aquesta barreja.
- Us els podeu menjar així, és a dir, amb el carbassó a temperatura ambient i l’interior calent, o podeu reescalfar-los un moment al microones.
El consell
Els carbassons farcits de salmó són un plat boníssim. Si voleu que quedin encara més complets, quan els tingueu enllestits,empolseu-los amb una mica de formatge parmesà barrejat amb pa ratllat i gratineu-los al forn. Us quedaran deliciosos!