Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la part superior dels carbassons i buideu-los per dins, amb molta cura de no trencar-los. Salpebreu-los i afegiu-hi un xic d'oli.
  2. Coeu-los al forn a 180 ºC, 15 min. Piqueu la part de la polpa extreta i reserveu-la.
  3. En una cassola, daureu l'all picat i la ceba picada fins que quedi ben transparent.
  4. Afegiu-hi la polpa del carbassó i daureu-lo. Afegiu-hi la fulla de llorer i el brandi i flamegeu-lo.
  5. Un cop cuit el carbassó i evaporat l'alcohol, afegiu-hi els tomàquets ratllats (només la polpa) i deixeu que es faci un bon sofregit.
  6. Afegiu-hi la carn de bou de mar cuita i el bacallà tallat a daus, remeneu-ho una mica i afineu-ne el punt de sal.
  7. Farciu els carbassons amb aquesta mescla i tapeu-los. Escalfeu-los al forn 5 min, a 180 ºC.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: