Preparació
- Poseu dos grans d’all, el pebre vermell fumat, l’oli i el vinagre de xerès en un got i tritureu-ho. Marineu la careta 24 h amb aquesta mescla.
- Traieu la crosta del pa i talleu-ne la molla a daus de 4 cm.
- Poseu els daus al vas de la batedora i tritureu-los fins a obtenir engrunes grosses i uniformes.
- Poseu dues cullerades d’oli en una paella i torreu-hi un gra d’all a foc suau.
- Incorporeu-hi les engrunes de pa i torreu-les molt a poc a poc.
- Peleu els tomàquets i traieu-ne la polpa. Talleu-los a daus.
- Poseu la careta de porc al forn 1 h, a 120 ºC.
- Apugeu la temperatura a 180 ºC i deixeu-l’hi 1 h més.
- Barregeu les engrunes torrades amb el tomàquet tallat a daus, sal i una mica d’oli d’oliva.
- Trossegeu la careta i acompanyeu-la amb el pa torrat amb tomàquet.