Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu la part exterior dels ceps i netegeu-los amb un paper humit, amb molt de compte, per treure'n la sorra. Talleu-los a làmines ben fines.
  2. Escalfeu el forn a 180 ºC i poseu-hi el formatge. Deixeu-lo 25 min.
  3. Amaniu el carpaccio de ceps amb la resta d'ingredients i serviu-lo amb el formatge fos i les torrades de pa. És important servir-ho de seguida perquè el formatge estigui fos i sigui fàcil d'agafar amb el pa. 

Mireu el vídeo de la recepta al perfil d'Instagram de CADÍ

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: