Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els tomàquets, ratlleu-los i salpebreu-los lleugerament.
  2. Traieu el pinyol de les olives mortes i piqueu-les.
  3. Renteu el préssec, talleu-lo a làmines d'1 cm i passeu-les per la planxa ben calenta, per tots dos costats.
  4. Retireu la pell del morro de bacallà i talleu-lo a làmines fines, d'uns 0,5 cm.
  5. Distribuïu el morro de bacallà en plats i col·loqueu-hi a sobre les olives picades, el préssec a la planxa, unes culleradetes del tomàquet ratllat, unes fulles d'orenga fresca i unes gotes d'oli d'oliva.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: