Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els tomàquets, retireu-ne les llavors i talleu-los a daus. 
  2. Barregeu-los amb sal, pebre, el vinagre, les herbes picades i oli d’oliva. 
  3. Renteu els carbassons i elimineu-ne els extrems. 
  4. Peleu la remolatxa i talleu-la finament, amb una mandolina. Talleu el carbassó a làmines fines, també amb la mandolina. 
  5. Renteu el porro i talleu-lo a cercles molt fins. 
  6. Col·loqueu als plats el carbassó, la remolatxa i el porro. Salpebreu-ho i amaniu-ho amb la vinagreta de tomàquet, i afegiu-hi uns encenalls de parmesà.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: