Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els ceps amb la mandolina, molt fins. Emulsioneu l’oli amb la sal i el pebre. Amaniu els ceps i deixeu-ho macerar a la nevera 2 h, aproximadament. 
  2. Emplateu les làmines de cep i incorporeu el caviar d’arengada a l’oli de la maceració. Amaniu els ceps en el moment de servir-los. Acompanyeu cada plat amb un bouquet d’enciams.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: