Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el magret de venes i impureses. En una paella antiadherent i sense oli, col·loqueu-lo per la part més grassa. Coeu-lo fins que us quedi ben torrat. Tot seguit, doneu-li la volta i deixeu-lo coure uns segons més (l’interior ha de quedar lleugerament cru).
  2. Deixeu que es refredi i emboliqueu-lo amb paper film, premeu-ho bé i lligueu-ho per les puntes. Reserveu-ho a la nevera o al congelador unes hores. Traieu-lo de la nevera i talleu-lo a rodanxes ben fines.
  3. Amaniu-lo amb la vinagreta que haureu preparat amb la batedora elèctrica, posant-hi els rovellons, el vinagre de Mòdena, la tòfona negra, l’oli d’oliva, sal i pebre. Serviu-lo amb uns encenalls de foie gras. Podeu decorar-ho amb una cebeta confitada.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: