Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Obriu les vieires posant la closca plana cap amunt i, subjectant-les amb la mà i un drap, i amb un ganivet a l'altra mà, talleu-ne el múscul intern. Llavors llenceu l’aigua i quedeu-vos amb la carn, un cilindre de color blanquinós, al costat del qual hi ha una petita llengua de color taronja, el corall, molt apreciat. Doneu-los un toc de congelació perquè siguin més fàcils de tallar.
  2. Amb un ganivet molt esmolat o la màquina de tallar embotit, talleu llesques fines de vieira, que heu d'anar disposant a tota la base del plat.
  3. Munteu una vinagreta barrejant l’oli amb el vinagre i una mica de sal. Afegiu-hi els ous remenant delicadament perquè no es trenquin, juntament amb el porradell i el cerfull.
  4. Amaniu-ho amb la vinagreta i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: