Preparació
- Renteu els tomàquets i lamineu-los finament (en podeu deixar algun per la meitat, per donar volum al carpaccio).
- Talleu la ceba en làmines fines i poseu-les amb un raig de vinagre, sal i una mica d’oli d’oliva, 10 min. Escorreu-les.
- Renteu les maduixes i talleu-les a dauets. Talleu el tomàquet sec en oli a làmines fines. Piqueu l’anet i barregeu-lo amb les maduixes, l’oli, el vinagre i la sal (deixeu-ne alguna fulla sencera).
- Poseu el tomàquet en un plat amb les làmines més grosses del tomàquet rosa a sota. Per sobre, intercaleu-hi els tomàquets de colors.
- Afegiu-hi unes quantes làmines de ceba, els pinyons torrats i les olives de Kalamata, i remateu el plat amb la vinagreta de maduixa per damunt dels tomàquets. Acabeu-ho amb alguna fulla d’anet sencera.