Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu la carn i unteu-la bé amb l’oli. Afegiu-hi les herbes, els alls pelats i ben picats i el julivert picat. Feu un massatge a la carn perquè quedi ben untada per tot arreu.
  2. Emboliqueu la carn amb paper film i reserveu-la 1 h al congelador, perquè agafi una mica de cos i la pugueu tallar.
  3. Quan la carn tingui prou cos, talleu-la a làmines ben fines amb un ganivet o amb una màquina per tallar embotits, i aneu-les posant en un plat.
  4. Salpebreu-la, poseu-hi un raig d’oli per sobre i acabeu el plat amb una mica de la salsa tàrtara per sobre i unes fulles de ruca fresca per acompanyar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: