Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Us proposem una recepta de pastís de pastanaga totalment vegana i per llepar-se'n els dits. 

Preparació

  1. Per a la base: peleu i ratlleu les pastanagues i les pomes. Trossegeu les nous.
  2. En un bol, barregeu tots els productes secs (farina, sucre, bicarbonat, llevat, canyella, nou moscada i sal).
  3. Afegiu-hi el suc i la pela ratllada de la llimona, el iogurt, l'oli, les pomes i pastanagues ratllades i les nous trencades.
  4. Barregueu-ho amb unes varetes fins que estigui tot ben integrat. Folreu un motlle rodó amb paper de forn i aboqueu-hi la massa.
  5. Coeu-ho al forn 45 min, a 170 ºC, fins que en introduir-hi una agulla aquesta surti neta.
  6. Retireu-ho del forn i deixeu-ho refredar abans de desemmotllar-ho.
  7. Per a la crema de coco: en un cassó, porteu a ebullició la llet amb l'agave i la Maizena, sense deixar de remenar-ho. Retireu-ho i, un cop fred, reserveu-ho en una mànega pastissera.
  8. Per a la salsa de taronja: en un cassó, diluïu la Maizena amb el suc de taronja i el sucre. Porteu-ho a ebullició. Al final, afegiu-hi la pela ratllada de la taronja i l'oli de coco. Retireu-ho del foc.
  9. Muntatge: talleu el pastís en tres parts, farciu-les i cobriu-ho amb la crema de coco. Acabeu-ho amb la salsa de taronja.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: