Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les carxofes, elimineu-ne les fulles lletges i fregueu-les amb llimona. Poseu-les en una cassola on quedin ben estretes. Cobriu-les amb oli d’oliva. Afegiu-hi els alls, la sal, els grans de pebre, les peles de la llima, la taronja i la llimona, i unes quantes fulles de farigola.
  2. Poseu-ho al foc molt suau, no ha de passar dels 65 ºC, i confiteu les carxofes 2 h o fins que estiguin tendres.
  3. Escorreu les carxofes i serviu-les tèbies o fredes amb una mica de ratlladura de la pela dels cítrics..

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: