Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, ofegueu el porro tallat molt fi amb un rajolí d’oli d’oliva.
  2. Afegiu-hi unes làmines de tòfona i cobriu-ho amb la nata líquida.
  3. Afegiu-hi els ous i unes rodanxes fines de pernil ibèric, salpebreu-ho i poseu-ho al forn 10 min, fins que l’ou qualli.
  4. Serviu-ho immediatament, també podeu empolsar-ho amb una cullerada de formatge en pols, abans de posar les cassoles al forn.

CONSELL
Talleu la tòfona finament o ratlleu-la a l’últim moment abans de fer-la servir. També podeu cobrir els ous amb una fina capa de tòfona quan surtin del forn.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: