Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella amb una mica d'oli marqueu pels dos costats les rodanxes de lluç.
  2. Feu el mateix amb les gambes. Reserveu-ho.
  3. En aquest oli que us ha quedat, cuineu la ceba i el pebrot verd picats, saleu-ho i deixeu-ho coure uns 15 min.
  4. Afegiu-hi el tomàquet fregit, barregeu-ho i aparteu del foc un moment la cassola per posar-hi el pebre vermell. Remeneu-ho bé, tireu-hi els fideus i incorporeu-hi el fumet bullent i a foc mitjà. Cuineu-ho uns 15-20 min, segons indiqui el fabricant de la pasta.
  5. Cinc minuts abans d'acabar la cocció, afegiu-hi les gambes reservades i els trossos de lluç, sense l'espina ni la pell.
  6. Escampeu-hi per sobre julivert picat i una mica de sal de gamba.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: