Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Traieu la primera capa del porro i piqueu la part blanca a dauets.
  2. Talleu el salmó a dauets. En una cassola, poseu el porro amb un raig d’oli. Demaneu ajuda a un adult per coure-ho, 3 min.
  3. Traspasseu-ho a quatre cassoletes que puguin anar al forn. Distribuïu-hi bé el salmó talladet i la nata. Salpebreu-ho.
  4. Peleu les patates i demaneu ajuda a un adult per tallar-les ben primes amb una mandolina.
  5. Feu un rosetó de patates sobre el salmó amb nata. Pinteu-les amb oli d’oliva i salpebreu-ho.
  6. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, 45 min o fins que les patates estiguin ben daurades.

El consell

  • Si ho preferiu, podeu fer aquesta recepta amb un altre tipus de peix. També queda boníssima amb bonítol o tonyina. I, si voleu que el guisat encara quedi més saborós, podeu afegir-hi una mica d’all i de ceba.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: