Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Submergiu els cargols amb aigua abundant sota l’aixeta 5 minuts per netejar-los bé.
  2. Un vegada nets, poseu-los en una olla amb aigua i bulliu-los a foc fluix. S’ha de canviar l’aigua un mínim de dues vegades perquè deixin anar tota la bava i les impureses que tinguin.
  3. Poseu les carns salpebrades en una safata apta per al forn i enforneu-les fins que agafin un color daurat.
  4. Talleu la ceba, l’albergínia i el pebrot. Talleu els espinacs i poseu-los amb les verdures a ofegar en una paella amb oli. Afegiu-hi els cargols escorreguts i la carn daurada i remeneu-ho bé. Poseu-hi aigua fins a cobrir els cargols i deixeu la cassola al foc fins que la salsa comenci a lligar.
  5. Quan la salsa comenci a agafar textura, afegiu-hi una picada d’ametlles i deixeu-ho coure uns minuts més.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: