Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates, passeu-les per aigua i talleu-les a bastons o a rodanxes ben fines (com si fossin xips). Fregiu-les en oli d’oliva abundant calent (hi han de quedar submergides), fins que s’enrosseixin. Eixugueu-les i reserveu-les.
  2. Renteu i talleu, si cal, els bolets. Salteu-los en una paella amb un raig d’oli i una mica de sal, fins que reabsorbeixin l’aigua. Reserveu-los.
  3. En una cassola amb un raig d’oli, poseu els ous batuts, els bolets saltats, el foie fresc tallat a daus, les xips de patata i les castanyes filetejades o els pinyons torrats. Saleu-ho i coeu-ho al forn, a 180 ºC, 10 min.
  4. Afegiu-hi la ceba deshidratada, la farigola i la flor de sal pel damunt.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: