Preparació
- Renteu les patates i coeu-les en aigua amb sal 20 minuts aproximadament. Retireu-les i deixeu-les refredar per tallar-les a rodanxes d'1 cm.
- Peleu i talleu la ceba a la juliana. Talleu els tomàquets Cherry a rodanxes i traieu-ne les llavors. Separeu les branques de bròquil de la tija.
- Talleu el salmó a filets fins. Escalfeu oli d'oliva en una paella i sofregiu-hi la ceba fins que estigui daurada.
- Afegiu-hi els tomàquets i el bròquil i salteu-ho uns minuts. Salpebreu-ho al gust.
- Talleu el formatge Petit Neu a rodanxes fines.
- A les cassoletes de fang individuals, poseu-hi una base de patata tallada, afegiu-hi unes làmines fines de formatge i cobriu-ho amb el saltat de verdures i les llesques de salmó fines. Torneu-ho a cobrir amb força formatge Petit Neu tallat (podeu deixar-hi l'escorça).
- Escalfeu el forn a 200 ºC i coeu les cassoletes 10-12 minuts, fins que el formatge es fongui. Serviu-ho de seguida i escampeu-hi herbes aromàtiques per sobre.