Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les patates i coeu-les en aigua amb sal 20 minuts aproximadament. Retireu-les i deixeu-les refredar per tallar-les a rodanxes d'1 cm.
  2. Peleu i talleu la ceba a la juliana. Talleu els tomàquets Cherry a rodanxes i traieu-ne les llavors. Separeu les branques de bròquil de la tija.
  3. Talleu el salmó a filets fins. Escalfeu oli d'oliva en una paella i sofregiu-hi la ceba fins que estigui daurada.
  4. Afegiu-hi els tomàquets i el bròquil i salteu-ho uns minuts. Salpebreu-ho al gust.
  5. Talleu el formatge Petit Neu a rodanxes fines.
  6. A les cassoletes de fang individuals, poseu-hi una base de patata tallada, afegiu-hi unes làmines fines de formatge i cobriu-ho amb el saltat de verdures i les llesques de salmó fines. Torneu-ho a cobrir amb força formatge Petit Neu tallat (podeu deixar-hi l'escorça).
  7. Escalfeu el forn a 200 ºC i coeu les cassoletes 10-12 minuts, fins que el formatge es fongui. Serviu-ho de seguida i escampeu-hi herbes aromàtiques per sobre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: