Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i assequeu bé els bolets, i talleu-los. Peleu i piqueu els alls.
  2. Salteu els bolets en una paella, amb una cullerada d’oli d’oliva i els alls, 10 min. Salpebreu-los.
  3. Torreu el pa, perquè sigui més cruixent i les cassoletes es puguin menjar temperades.
  4. Unteu cada llesca amb el formatge i cobriu-les amb els bolets.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: