Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó, poseu el sucre, el canonet de vainilla, obert pel mig, i l’aigua; escalfeu-ho a foc baix, remenant-ho, fins a dissoldre el sucre i obtenir un almívar.
  2. Retireu-ho del foc, traieu el canonet de vainilla i deixeu-ho refredar.
  3. Poseu el mató en un bol i afegiu-hi l’almívar, a poc a poc, mentre ho barregeu amb una espàtula.
  4. Escalfeu lleugerament el moscatell i suqueu-hi els melindros, fins que s’amarin. Aneu-los col·locant en una plata fonda.
  5. Cobriu-los amb la meitat de la crema de formatge, escampeu-hi per sobre una mica de coco ratllat i poseu-hi la meitat del raïm. Repetiu l’operació formant una altra capa.
  6. Acabeu-ho amb el raïm i el coco ratllat. Deixeu-ho refredar bé.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: