Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu la part negra de les galetes Oreo amb la picadora.
  2. Desfeu 150 g de mantega i barregeu-la amb les galetes. Cobriu la base i les parets del motlle amb aquesta barreja. Reserveu-ho al congelador.
  3. Poseu la nata i el sucre al foc fins que comenci a bullir. Retireu-ho del foc i afegiu-hi la xocolata i els altres 50 g de mantega. Remeneu-ho fins que quedi una barreja ben homogènia.
  4. Aboqueu-ho dins la base d’Oreo i decoreu-ho amb galetes mini Oreo i gotes de xocolata. Reserveu-ho a la nevera durant un mínim de 2 h.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: