Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les mongetes blanques en remull la nit anterior.
  2. L’endemà, en una olla, poseu les mongetes amb la ceba, el porro, l’all, el tomàquet, les herbes aromàtiques, el xoriço, les salsitxes, el xai, la cansalada i els confits d’ànec. Deixeu-ho coure a foc molt lent, després d’un bull inicial, 3 h. Afegiu-hi brou de mica en mica, perquè la cassoleta no s’assequi durant el transcurs de la cocció. Serviu-ho.

CONSELL
Un estofat de llegums (mongetes) que inclou confit d’ànec. Podeu coure el confit fins que quedi cruixent i servir-lo sobre les mongetes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: