Preparació
- Poseu el peix en un cassó, cobriu amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Porteu la llet just al punt d’ebullició i ho deixeu a foc mínim durant 8 minuts. Els últims tres minuts hi afegiu les gambes. Coleu, reserveu la llet i esmicoleu el peix en cassoletes que puguin anar al forn.
- Peleu els ous, els talleu a quarts i els repartim sobre el peix. Piqueu el julivert i l’escampeu per sobre.
- Per la salsa: fondreu la mantega en una paella i hi afegiu la farina remenant uns minuts sense que agafi color. Aneu afegint la llet de coure el peix a miques sense deixar de remenar i finalment poseu a punt de sal, pebre, nou moscada i ho aboqueu per sobre del peix.
- Prepareu el puré de patates seguint les instruccions del paquet, el poseu en una màniga pastissera i cobriu el peix completament amb una capa de gruix homogeni. Marqueu la superfície amb una forquilla, hi escampeu el formatge ratllat i ho enforneu 30’.