Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el peix en un cassó, cobriu amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Porteu la llet just al punt d’ebullició i ho deixeu a foc mínim durant 8 minuts. Els últims tres minuts hi afegiu les gambes. Coleu, reserveu la llet i esmicoleu el peix en cassoletes que puguin anar al forn.
  2. Peleu els ous, els talleu a quarts i els repartim sobre el peix. Piqueu el julivert i l’escampeu per sobre.
  3. Per la salsa: fondreu la mantega en una paella i hi afegiu la farina remenant uns minuts sense que agafi color. Aneu afegint la llet de coure el peix a miques sense deixar de remenar i finalment poseu a punt de sal, pebre, nou moscada i ho aboqueu per sobre del peix.
  4. Prepareu el puré de patates seguint les instruccions del paquet, el poseu en una màniga pastissera i cobriu el peix completament amb una capa de gruix homogeni. Marqueu la superfície amb una forquilla, hi escampeu el formatge ratllat i ho enforneu 30’.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: