Preparació
- Cobriu les cassoletes amb les pastes de crestes. Coeu-les al forn a 190 ºC fins que siguin daurades (poseu un pes a dins per evitar que s’inflin i s’abaixin els laterals). Deixeu-ho refredar.
- Foneu la xocolata blanca al microones a baixa potència vigilant que no es cremi. Amb un pinzell, pinteu de xocolata l’interior de les pastes de crestes, així evitem que es remullin. Reserveu-ho.
- Peleu i trossegeu els plàtans. Poseu-los en un bol amb el sucre. Coeu-ho al microones uns 8 min fins que siguin ben tous. Tritureu-ho i reserveu-ho.
- Dissoleu la gelatina amb l’aigua i escalfeu-la al microones fins que es fongui la gelatina. Barregeu-la amb el puré de plàtan. Deixeu-ho refredar fins a temperatura ambient.
- Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument a la mescla anterior. Aboqueu la barreja sobre les cassoletes i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
- Decoreu-ho amb la xocolata negra i serviu-ho ben fresquet.