Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C. Greixeu i enfarineu els motlles per a les cassoletes. Utilitzeu uns motlles d'entre 8-10 cm. Després, poseu la massa en els motlles.
  2. Punxeu la massa amb una forquilla. Enforneu les cassoletes 10 min. Deixeu-les refredar.
  3. Talleu les peres a daus i poseu-les en un bol amb la mel i el suc de llimona. Talleu les pomes a rodanxes fines. Reserveu-ho.
  4. Talleu a daus el formatge Le Gruyère AOP. Col·loqueu la meitat del formatge en el fons dels motlles amb les peres a daus i unes fulles de farigola.
  5. Col·loqueu les rodanxes de poma formant una roseta i escampeu-hi sucre morè.
  6. Poseu les cassoletes farcides al forn a 180 °C durant 10 min. Per servir-les, col·loqueu-hi una mica de formatge gruyère en glaçons i decoreu-les amb farigola fresca.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: