Preparació
- Preescalfeu el forn a 180 °C. Greixeu i enfarineu els motlles per a les cassoletes. Utilitzeu uns motlles d'entre 8-10 cm. Després, poseu la massa en els motlles.
- Punxeu la massa amb una forquilla. Enforneu les cassoletes 10 min. Deixeu-les refredar.
- Talleu les peres a daus i poseu-les en un bol amb la mel i el suc de llimona. Talleu les pomes a rodanxes fines. Reserveu-ho.
- Talleu a daus el formatge Le Gruyère AOP. Col·loqueu la meitat del formatge en el fons dels motlles amb les peres a daus i unes fulles de farigola.
- Col·loqueu les rodanxes de poma formant una roseta i escampeu-hi sucre morè.
- Poseu les cassoletes farcides al forn a 180 °C durant 10 min. Per servir-les, col·loqueu-hi una mica de formatge gruyère en glaçons i decoreu-les amb farigola fresca.