Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: col·loqueu les oblees dins els motlles i punxeu-ne les bases.
  2. Enforneu-les 10 min a 180 ºC.
  3. Per a la crema de llimona: hidrateu la gelatina en aigua freda.
  4. Dissoleu la Maizena amb l’aigua.
  5. Incorporeu-hi l’ou i els rovells.
  6. Poseu el suc de llimona i el sucre al foc. Quan estigui a punt de bullir, aboqueu-ho sobre la barreja anterior.
  7. Torneu-ho a posar al foc, remenant-ho contínuament, fins que faci el primer bull.
  8. Incorporeu-hi la gelatina i la mantega. Tapeu-ho a pell i deixeu que perdi temperatura.
  9. Foneu la xocolata blanca i pinteu-hi les bases d’oblea. Ompliu-les amb la crema de llimona i reserveu-les a la nevera.
  10. Per a la merenga: poseu la clara d’ou i el sucre en un bol al bany maria. Quan arribi a 50 ºC, aparteu-ho del foc i munteu-ho amb unes varetes elèctriques.
  11. Repartiu la merenga sobre la crema de llimona i cremeu-la lleugerament amb un bufador.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: