Preparació
- Peleu les cebes, envaseu-les al buit amb una punta de sal i oli, poseu-les a coure al vapor a 90 ºC durant 45 min. Si no podeu fer-ho al buit escaliveu-les al forn amb la pell, un raget d’oli i sal a 180 ºC durant 1 h. A continuació, peleu-les, escapceu-ne la part de dalt i buideu-la tot reservant-ne els cors.
- Per fer la salsa: escaldeu la crema de llet amb els cors de les cebes, reduïu-ho i tritureu-ho de manera que quedi una salsa ben fina.
- Per al farcit de formatge: talleu el pa de cereals i torreu-lo. En un cassó fiqueu el pa torrat, el formatge i la crema de llet. Acosteu-lo al foc fins a obtenir una massa homogènia. Farciu les cebes i enforneu-les tapades amb sopa de pa torrat.
- Muntatge: col·loqueu la ceba al mig del plat i feu-hi un cordó amb la salsa. Piqueu una mica de julivert per tirar-ho per sobre.