Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les cebes, envaseu-les al buit amb una punta de sal i oli, poseu-les a coure al vapor a 90 ºC durant 45 min. Si no podeu fer-ho al buit escaliveu-les al forn amb la pell, un raget d’oli i sal a 180 ºC durant 1 h. A continuació, peleu-les, escapceu-ne la part de dalt i buideu-la tot reservant-ne els cors.
  2. Per fer la salsa: escaldeu la crema de llet amb els cors de les cebes, reduïu-ho i tritureu-ho de manera que quedi una salsa ben fina.
  3. Per al farcit de formatge: talleu el pa de cereals i torreu-lo. En un cassó fiqueu el pa torrat, el formatge i la crema de llet. Acosteu-lo al foc fins a obtenir una massa homogènia. Farciu les cebes i enforneu-les tapades amb sopa de pa torrat.
  4. Muntatge: col·loqueu la ceba al mig del plat i feu-hi un cordó amb la salsa. Piqueu una mica de julivert per tirar-ho per sobre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: