Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu finament els ceps sencers a la màquina a rodanxes fines. Poseu-los al foc en una paella amb una mica d’oli. Quan quedin dauradets, retireu-los, i a la mateixa paella daureu-hi el fetge gras.
  2. A continuació, en una altra paella, feu els ous ferrats.
  3. Poseu els ceps en un plat fondo amb una mica de reducció de vinagre de Mòdena, afegiu-hi sal grossa i col·loqueu-hi l’ou ferrat. Damunt del tros de fetge gras poseu-hi un polsim de sal grossa i cibulet picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: