Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure al forn les cebes, durant 20 min. Peleu-les, buidant-ne el cor, amb molta cura, perquè quedin rodonetes. Reserveu-les.
  2. En una paella amb oli calent, feu coure la cansalada, els fetges i un xic d’all trinxat. Quan estigui tot ben rosset, afegiu-hi un got de vi blanc i, després de 2 min, el got de nata líquida i els cors de les cebes picats.
  3. Tireu-hi una mica de farina per espessir la barreja i farciu-ne les cebes.
  4. Per sobre, afegiu-hi una mica d’all i julivert, un polsim de pa ratllat i el formatge ratllat.
  5. Gratineu-ho al forn fins que el formatge estigui ben dauradet i cruixent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: