Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu les fulles exteriors de les cebetes i talleu les arrels deixant una part de la cabota, així quan partiu les cebes pel mig, al llarg, no es desfullaran.
  2. Poseu-les en una cassola que pugui anar al forn, saleu-les i empolseu-hi una mica de sucre.
  3. Cobriu-les amb cava i repartiu per sobre els tallets de cansalada fumada (si és massa fumada, convindrà que l’escaldeu un parell de minuts amb aigua, perquè no sigui tan forta). Poseu la cassola tapada a foc suau i deixeu-hi coure les cebes. Quan comencin a ser toves, les acabeu de coure al forn a temperatura elevada. Han de quedar ben cuites i amb molt poqueta salsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: