Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba vermella i talleu-ne la meitat a la juliana. Poseu l'altra meitat en un recipient per triturar.
  2. Espremeu el suc de les llimes i afegiu-lo al recipient amb dos bitxos, la meitat del coriandre i la llet de coco, i tritureu-ho bé.
  3. Talleu el bacallà a daus i deixeu-lo macerar de 5 a 7 min en la preparació anterior.
  4. Peleu l'alvocat i talleu-lo a daus.
  5. Renteu els tomàquets i talleu-los per la meitat.
  6. En un bol, barregeu els tomàquets, la ceba a la juliana, l'alvocat, la resta de les fulles de coriandre i els bitxos tallats a rodanxes. Afegiu-hi els daus de bacallà macerats i escorreguts i barregeu-ho. Saleu-ho.
  7. En un plat, ompliu un cèrcol amb la barreja. Amaniu-la amb un parell de cullerades de la vinagreta, oli d'oliva i pebre negre acabat de moldre. Acompanyeu-ho d'uns grills de llima.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: