Preparació
- Peleu la ceba vermella i talleu-ne la meitat a la juliana. Poseu l'altra meitat en un recipient per triturar.
- Espremeu el suc de les llimes i afegiu-lo al recipient amb dos bitxos, la meitat del coriandre i la llet de coco, i tritureu-ho bé.
- Talleu el bacallà a daus i deixeu-lo macerar de 5 a 7 min en la preparació anterior.
- Peleu l'alvocat i talleu-lo a daus.
- Renteu els tomàquets i talleu-los per la meitat.
- En un bol, barregeu els tomàquets, la ceba a la juliana, l'alvocat, la resta de les fulles de coriandre i els bitxos tallats a rodanxes. Afegiu-hi els daus de bacallà macerats i escorreguts i barregeu-ho. Saleu-ho.
- En un plat, ompliu un cèrcol amb la barreja. Amaniu-la amb un parell de cullerades de la vinagreta, oli d'oliva i pebre negre acabat de moldre. Acompanyeu-ho d'uns grills de llima.