Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu la papaia, el kiwi i les maduixes, i deixeu-ho macerar 1 h (com a molt) en el suc de llimona i llima.
  2. Mentrestant, feu la crema d’alvocat triturant, a la batedora, l’alvocat, sal i el suc de taronja (més o menys, unes 10 cullerades, segons la mida de l’alvocat).
  3. En un plat, serviu el cebiche de fruita amb una mica de coco fresc laminat, menta i festucs trossejats per sobre.
  4. Acompanyeu-ho amb la crema d’alvocat i poseu-hi unes quantes gotes d’oli d’oliva per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: