Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les gambes vermelles i elimineu-ne els caps. 
  2. Salpebreu-les. Després de 5 min, cobriu-les amb suc de llima. Peleu i talleu la ceba en juliana i afegiu-la a la preparació anterior, amb la pasta d''ají' groc, dissolta en una mica de suc de llima. Afegiu-hi els bitxos picats. 
  3. Barregeu-ho tot molt bé, afegiu-hi unes fulles de coriandre i deixe-ho marinar 30-45 min. 
  4. Peleu el mango i talleu-lo a dauets. Afegiu la llet de coco a les gambes i barregeu-ho suaument.
  5. Serviu el cebiche amb unes fulles de coriandre fresc i una mica d'oli d'oliva verge extra. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: