Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mescleu les gambes amb el suc i la pela ratllada d’una llima, i el coriandre picat molt fi. Reserveu-ho a la nevera 30 min.
  2. Peleu la ceba i talleu-ne la meitat a la juliana fina i l’altra meitat en cubs. Poseu-la en un bol.
  3. Renteu les maduixes i talleu-les a dauets. Afegiu-les al bol on teniu les gambes, i poseu-hi també el xili, el suc de les llimes, sal i pebre, i barregeu-ho amb cura.
  4. Deixar reposar a la nevera una hora abans de servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: